Glasnet

In 2007 is het open glasvezelnetwerk voor alle bedrijventerreinen in Veghel en Erp gerealiseerd. Hiermee ontstond een unieke, volledig open en in eigen beheer aangelegde infrastructuur gebaseerd op glas. Onder het motto “Glasnet voor en van Veghelse ondernemers” is het eigendom en beheer van deze supermoderne infrastructuur komen te liggen bij directie van Glasnet Veghel B.V. Deze rechtspersoon valt rechtstreeks onder Vitaal Bedrijvig Veghel en is opgericht om alle financiële stromen ten behoeve van de aanleg en de exploitatie van het glasvezelnetwerk gescheiden te houden.

Door het glasvezelnetwerk ontstaan er vele directe voordelen en nieuwe mogelijkheden, die naast kostenbesparing, efficiency ook gemak opleveren voor deelnemende ondernemingen. Inmiddels zijn ruim 250 bedrijven aangesloten op het zakelijke glasvezelnetwerk van Glasnet Veghel B.V.

Enthousiast? Doe mee en laat uw bedrijf aansluiten. Kijk voor meer informatie op de website www.glasnetveghel.nl of neem contact op met Jos van Asten via info@glasnetveghel.nl of jos@pom.nl

logo-glasnetveghel