Ondernemend Veghel bijeenkomst

Kaart niet beschikbaar

Datum
10-04-2019
19:30 - 23:00

Locatie
SBI

Wat bier in ons los maakt!

Op 10 april is de tweede bijeenkomst van Ondernemend Veghel!

Tussen alle drukte door maken Pieter en Marloes tijd om ons volgende week wegwijs te maken in de wereld van ingrediënten. SBI – Selected Brewing Ingredients is een bedrijf waar we in Veghel trots op mogen zijn. Het bedrijf is Pieter gestart in 2009, maar nog zo bevlogen als tien jaar geleden zal hij ons alles vertellen over zijn passie. Ook stellen de nieuwe leden van Ondernemend Veghel zich graag aan je voor.
Tijdens deze avond is er natuurlijk weer volop ruimte voor ontmoeten en, hoe kan het ook anders op deze locatie, ruiken en proeven!
Mis dit dus niet en zorg dat je bent aangemeld voor dit spraakmakende bedrijfsbezoek.

Bier, het oudste drankje ter wereld. Al 5400 jaar vóór Christus werd het gedronken.
Je zou dus denken dat de biermarkt na al die jaren inmiddels uitontwikkeld is en dat de koek onder de spelers verdeeld is. Maar als je in 2009 ná Christus in staat bent om in die markt een succesvol bedrijf te starten en uit te bouwen, dan willen wij daar meer van weten!
Daarom zijn we met onze tweede ondernemersbijeenkomst te gast bij SBI – Selected Brewing Ingredients. Het ondernemersduo Pieter van Rooij en Marloes Stobbelaar vertellen over hun bedrijf, de start en de succesvolle ontwikkeling tot nu.
Tijdens deze avond is er natuurlijk weer volop ruimte voor ontmoeten en, hoe kan het ook anders op deze locatie, ruiken en proeven!